Възрастна жена се хвърли от 6-ия етаж, загина намясто

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Човек е скочил от блок във Враца и е загинал на място. Фаталната случка е станала тази сутрин, около 8.30 часа.
Възрастна жена се е хвърлила от 6-ия етаж на вх. „А“ в бл. №10 в ж.к. „Младост“. Вследствие на падането 78-годишната Лили е починала на място.

Българката, която е омъжена за съоснователя на „Тесла“, е убита в САЩ Красивата Боряна Стробъл – българката, която е омъжена за съоснователя на „Тесла“, е починала в т…Jun 30 2021vijti.com

След подаден сигнал на спешния телефон 112 пристигнали два екипа на полицията и линейка, като медиците само констатирали смъртта ѝ. Тялото е било транспортирано за аутопсия във врачанската болница.

Съседи разказват, че тя е била незряща и при нея е имало жена, която ѝ помагала. Днес Лили я изпратила да ѝ напазарува и докато я нямало, скочила от прозореца, съобщи bulnews.

Преди 2 месеца съпругът ѝ починал от коронавирус. Лили има син, който живее в града, но в друго жилище. Живущи в блока споделиха, че тя е била много добър човек, но общувала рядко с останалите.

Към момента не е ясно каква е причината, накарала жената да вземе крайното решение да сложи край на живота си.

Майстор на Караджов си намери жена в Бригада Нов дом / СНИМКИВ деня на любовта екипът на „Преди обед“ по bTV разказа как освен да променя домове, социалният прое…Jul 5 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!