„Възраждане“ с тежък удар по Ицо Хазарта!

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

От партия „Възраждане“ предлагат в парламента да се влиза след направен тест за наркотици и алкохол, който депутатите сами да си плащат. 

Те обвързаха това предложение след изказване на депутатата от ПГ на „Продължаваме промяната“ Христо Петров – Ицо Хазарта по повод протеста срещу зеления сертификат на 12 януари. 

Вчера от парламентарната трибуна Ицо Хазарта се обърна към представителите на „Възраждане“ в НС и им заяви:

Войната се разгаря: Ицо Хазарта написа брутален коментар под поста на КостадиновИстинска война между Ицо Хазарта и Костадин Костадинов. Струва ми се, че видях няколко ваксинирани ф…Jan 14 2022vijti.com


„Ако реша да извикам 500 или 1000 от хората, които са гласували за мен и им кажа елате да влезете незаконно в парламента, елате да поблъскате полицаи.

Ще ви платя автобусите и може и да ви дам по 40 лева. Не е ли правилно г-н главния прокурор да ми поиска депутатски имунитет?

Да бъда съден и да ме вкарат в затвора? Дали в закона пише, че той важи само за мен или и за шепа нещастни фашисти?“

„Притеснително е депутат да обижда на фашисти и това да се толерира. Затова ние входирахме предложение, в което искаме в сряда, четвъртък и петък, когато има заседание на парламента, да имаме сигурност, че всеки един от нас като депутат влиза трезвен и без наркотици в парламента.

Затова искаме при влизане депутатите да си плащат тест за наркотици и алкохол“, заявиха от „Възраждане“.

Ицо Хазарта към „Възраждане”: Шепа нещастни фашисти!Шепа нещастни фашисти – така нарече от трибуната на парламента партия „Възраждане” депутатът от „Про…Jan 13 2022vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!