Във Варна втрещени от гледката на паркинг пред блок рано сутринта / ВИДЕО

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Живеещите в бл. 136 и бл. 138  в ж.к. „Младост“ във Варна останаха втрещени от гледката на паркинга, където нощуват автомобилите им, съобщиха очевидци.

7 от колите са пострадали, като някои от тях са с фатални поражения, след като сметопочистващ камион ги помита в ранните часове на деня.

По думите на водача на камиона, поради някакъв технически проблем, тежката машина е тръгнала назад и докато той овладее ситуацията, пораженията вече са били налице.

Шофьорът е силно притеснен, докато собствениците на потрошените коли търсят обяснение за случилото се и сипят обвинения.

Очаква се органите на КАТ да пристигнат на място, за да изяснят точните причини и обстоятелства, довели до неприятния инцидент.  Застрахователи вече описват щетите.

Според живеещите в блока улицата е много тясна, тъй като е двупосочна и с успоредно паркирали коли, което силно затруднява преминаването на автомобилите на сметосъбиращата фирма.

Хаджигенов: Заличени са доказателства от колите в катастрофата със СемерджиевНа въпрос каква присъда ще получи, той заяви, че присъдата е ще бъде тежка. Проблемът е в ефективнос…Jul 10 2022vijti.com


Източник: plovdiv24

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!