Всичко е НАГЛАСЕНО! Вижте как мамят зрителите в „Игри на волята“!

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Пълна пародия, шменти капели, тотална измама! Това са само част от епитетите, с които бивш член от екипа на „Игри на волята“описва лъжливите схеми на продукцията, пипе Intrigi.bg.

От няколко седмици насам през профил във Фейсбук бившият служител прави скандални разкрития за шоуто и нагласените игри. „Никога не съм вярвал, че това предаване е такава пародия отвътре“, изумен е Емил Трифонов, който напуска продукцията малко след финала.

Той твърди, че сред участниците има такива, които получават хонорар и са ценни за шоуто, затова ги „бутат“ напред в игрите. „Дали тези, които искаха толкова тя да участва в предаването и й платиха хонорар, биха допуснали да я изгонят още на първия ден“,риторично пита бившият служител, без да споменава имена.

„Ще видите как изгубили на елиминационна битка, остават в играта. Ще видите как участници напускат БЕЗ елиминационна битка. И как бутат няколко човека много очевидно и грозно“,продължава с разкритията Емил.

Той дава и конкретен пример за битка, която предстои да бъде излъчена. Участниците трябва да изровят сандъци, но съвсем умишлено едните съоръжения са заровени много надълбоко – с багер, а другите са на повърхността така, че лесно да бъдат извадени и да улеснят състезанието.

Пресметливо се организират и самите игри според възможностите на участниците – ако някой от героите не умее да плува добре, но трябва да остане в шоуто, морската битка ще бъде удобно изключена.

Всичко това обаче ще започне да стане много очевадно за зрителите, оставяйки горчив привкус за измама и шуробаджанащина.

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!