Всички си носим сувенири за спомен от почивката, но ето какво НЕ трябва да купувате – ще донесат бедност и проблеми в къщата:

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Много от нас искат да донесат със себе си сувенир от почивката, за да запазят приятни спомени. Подаръци купуват не само за себе си, но и за близки, но не всички сувенири носят положителна енергия. Когато отивате на почивка, важно е да запомните списъка с неща, които НЕ трябва да купувате нито за себе си, нито за подарък.

Нито една ваканция не е завършена без красиви снимки и сувенири, които ще ви напомнят за щастливата ваканция. Някои неща обаче могат да причинят големи проблеми. Експертите препоръчват да се откажете от сувенирите, чиято енергия може да привлече бедност и много проблеми .

1 Магнити. От гледна точка на декорацията магнитите са безполезни – натрупват прах и заемат много място. Енергията на тези дрънкулки пречи на спокойния поток от енергия в домовете, създава придирчиво настроение и затруднява концентрацията. Голям брой магнити на хладилника не позволяват финансите да се задържат в дома.

2 Окултни неща. Енергията на такива предмети може да бъде опасна за невежи хора. Всички предмети, които са свързани с магически ритуали, не трябва да се вземат със себе си. Често такива сувенири привличат много проблеми в живота на хората, стават източници на негативна енергия и водят до влошаване на семейните отношения.

3 Раковини и камъчета. Морските раковини нарушават положителната енергия на дома, причинявайки сън и апатия. Такива сувенири най-често се носят от почивка на море, без хората да знаят, че присъствието им в къщата лишава от жизненост и води до факта, че финансовият поток е затворен.

4 Неща с енергията на смъртта. Животински кожи, сухи цветя и насекоми и други подобни неща отнемат енергия от живите хора. Такива сувенири не трябва да купувате нито за себе си, нито като подарък, за да избегнете незавидната съдба да донесете здравословни проблеми в къщата.

5 Антики. Всяко нещо с история пази енергията на предишните собственици, която може да бъде отрицателна. Когато избирате сувенир, важно е да запомните, че закупуването на антика или нещо, което е било притежание на много хора, може да бъде изпълнено с щастлив, но и нещастен живот.

Много снимки от почивката на Преслава, Софка и Коцето на Малдивите (снимки) Първият хладен ден на есента, разкриващ суровия ѝ нрав, съвсем очаквано предизвиква у повечето хора…Oct 8 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!