Всички са в шок от тази снимка на Маги Желязкова

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Тялото на Маги Сидерова прилича повече на мъжко, отколкото има типичните женски извивки. Моделката, която май денонощно е във фитнес залата, а резултатите са, меко казано, шокиращи.

Която и снимка да видите на брюнетката от профилите й в социалните мрежи, ще се убедите сами, защото Маги почти няма кадър, на който да не демонстрира перфектна мускулатура, на която със сигурност тайно завиждат много мъже.

Маги Желязкова скри шапката на всички с тази снимка със сина си на дискотека (снимка)По нощния живот се пускат Маги Желязкова и вече порасналият й син Боби. С 20-годишния млад мъж Желя…Dec 1 2021vijti.com

Заради твърде атлетичния си вид Сидерова често понася какъв ли не хейт, на който обаче съвсем не остава длъжна.

„Ето такива дами коментират постиженията ми в залата! Ами и аз не харесвам това, което виждам, но си мълча, защото всеки има право да решава как се чувства добре!“, пише тя под поредния коментар на една от критикуващите я дами в профила й.

Разбира се, редом до критикарите, има и такива, които одобряват видяното от 48-годишната красавица и дори признават, че се вдъхновяват от постоянството, което показва в тренировките от години.

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!