ВОЙНА В „СЪРВАЙВЪР“: Джаферович ЗАХАПА Карамазов

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

„Не знам защо не са поканили Владо Карамазов за водещ, не ме и интересува. Няма друг човек, който да познава повече играта от мен. Имам опит и смея да кажа, че много повече разбирам играта от Владо Карамазов.

Той е перфектен водещ, но той не разбира ходовете на участниците и какво мислят, как да подходиш към тях. Идеята ми бе да скъся дистанцията с участниците, да им дам съвети като ментор. Опитах се да им подскажа, че трябва да играят играят, а не просто да си седят на острова“.

Това каза Ваня Джаферович в първото си голямо интервю след края на „Сървайвър“. Бившият футболист обясни, че е изпитвал огромни затруднения като водещ. Ваня обвини и редица участници, че не са изпълнили със съдържа ние формата, за който милиони мечтаели. Много от тях почти не говорели или отговаряли откъслечно с по една дума.

„Големият проблем беше разказвателната част и малкото време за монтаж на много материал – 3-4 дни. Не можеше да се сглоби нещо качествено. Вотът на зрителен не е правилен за „Сървайвър“. Не мисля, че това може да помогне на играта. Вариантът беше да има победител на публиката. Бих искал да има „Сървайвър“, но да се надгради.


Източник: Днес.БГ

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!