Военен лекар: В кръвта на Людмила Живкова по време на аутопсията е открито голямо количествто морфин

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

В кръвта на Людмила Живкова по време на аутопсията е открит морфин. Опиатът е бил в голямо количество и не е бил предписван заради здравословните й проблеми.
Това сензационно разкритие направи пред в. „168 часа“ бившият шеф на ВМА и правителствена болница проф. Йовчо Топалов. Той е военен лекар с чин генерал от резерва.
„Съобщи ми го в разговор известният ни токсиколог д-р Никола Александров. Той беше в комисията, която проведе изследванията и аутопсията на Людмила Живкова. Александров ми каза така:
Писателката Рада Добриянова разказа много любопитни неща за срещите между Ванга и Людмила ЖивковаНе е тайна, че Ванга и Людмила Живкова, дъщеря на първия държавен ръководител, са поддържали близки …Apr 2 2019vijti.com

„Професоре, аз съм дал клетва да не казвам нищо, но помнете го и го кажете където трябва и когато трябва, че в кръвта на Людмила Живкова беше открит морфин“
Това знам – това казвам. Каза ми го в разговор на четири очи и затова не мога да го докажа. Но го знам с абсолютна сигуност.
Д-р Александров е един уважаван наш токсиколог, който работи много активно и написа много книги. Той беше лекувал и дъщерята на Желю Желев, която имаше някакви токсични проблеми, но там не знам точните неща и не искам да ги коментирам“, каза проф. Топалов.
„Имаше нещо такова – призна, макар и неохотно пред „168 часа“ самият проф. Никола Александров. Но аз съм токсиколог и затова не съм бил в екипа, който е правил аутопсията.“

Проф. Александров е наследил на поста шеф на ВМА именно проф. Топалов. Освен това той е оглавявал масонска ложа и явно е човек, който умее да пази тайни.
„Допускам, че „тинктура давила“ – давиловите капки, за които е известно, че Людмила Живкова вземаше в големи количества заради страданията си, може да е дала подобно отражение в кръвта „, каза той по въпроса за съдържанието на наркотичното вещество във вените на червената принцеса.
Припомняме, че над плажа в Аркутино има няколко недовършени бетонни сгради, които от десетилетия стърчат изтърбушени и зеещи с лице към морето. Около тях са израснали дървета и храсти, които са естествен преход към пясъчните дюни с техните уникални цветя и треви. Повечето плажуващи, които идват тук само веднъж годишно през лятото, редовно задават въпроса какво всъщност е недостроеното нещо, което гледа към изгрева в Черно море.

Това нещо е всъщност онова, което може би е убило Людмила Живкова през 1981 г. Дъщерята на Тодор Живков иска в тези сгради, които и сега изглеждат интересни и различни като архитектурно решение, да приютят най-талантливите деца на България и на света, за да се обучават и да станат бъдещите ръководители на Земята в организации като ООН и ЮНЕСКО.
Людмила се опитва да изгради бъдещ елит, който да управлява света без войни, а само чрез взаимно разбирателство, сътрудничество и взеимопомощ. Това са и основните принципи на асамблеята „Знаме на мира“, която Живкова организира два пъти в България, преди да умре.
Но в центъра на тогавашния социалистически свят – в Москва, са много недоволни от намеренията на Живкова и според някои именно идеята за елитно училище в Аркутино подписва смъртната й присъда. В недовършените сгради в Аркутино трябвало да се обучават над 250 български и чуждестранни деца по специална програма.
Източник: 168chasa
Докторът на Людмила Живкова: Тази рецепта е истинска благодат. Само с три съставки можете да убиете и най-мощната бактерия в организмаД-р Григор Желязков е по-известен в медицинските среди като „доктора на покойната дъщеря на Тодор Жи…Feb 26 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!