Внучката на Мими Иванова и Развигор Попов разтопи мрежата – красавица с екзотични черти! (СНИМКИ)

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Едва ли има по-голяма радост за една баба от общуването с нейните внуци. Понякога обаче, по независещи от нас причини, не можем да им се радваме толкова често, колкото ни се иска.

Нещо подобно сподели и естрадната ни прима Мими Иванова в студиото на „Преди обед“, където разказа за дъщеря си в Берлин и своята внучка .

Певицата и дъщеря й са разделени от сериозно разстояние, защото тя живее в Берлин и е омъжена за ямаец. Именно от смесената кръв идват и екзотичните черти на малката Тайа, която отсега се очертава като голяма красавица.

Развигор внучка

Снимка: „Труд“

„Всеки ден се чуваме! В това отношение не ми липсва нищо! Липсва ми да бях отгледала внучката ми!“, заяви тъжната Иванова.

Мими Иванова дъщеря и внучка

Снимка: „Труд“

Внучката и Тайа е гражданка на Германия, Ямайка и България.

„Много е сладка, атрактивна, хубава… за съжаление, не пее!“, оплака се тя. От продукцията изненадаха Мими със записано съобщение от дъщеря й, която и обеща да се прибира по-често.

Тайа

Снимка: „Труд“

„Опитваме се колкото се може по-често да се срещаме! За съжаление, не винаги ни се получава! Аз се опитвам да се прибирам до България поредовно, но за по-кратко!“, заяви дъщеря й.

Редактор: Петя Иванова
[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!