ВМРО предлага: Средна пенсия 700 лв., средната работна заплата до 2500 лв.

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

70 лв. ваучери за лекарства за пенсионери и хронично болни българи

От ВМРО предлагат средната пенсия да е 700 лева, а средната работна заплата до 2500 лв.

Няма да увеличаваме данъците и ще намалим държавните разходи.

Секретни досиета: Комунистите откраднали над $2 млрд. за пенсииБратът на легендарния топполицай Никола Гешев – Емануил, не успява да спаси пенсионните вноски, натр…Feb 23 2021vijti.com

Паралелно с това ще увеличим парите за втората година майчинство и ще осигурим безплатна детска градина и безплатни учебници за всяко дете.

Това са част от мерките, които са залегнали в програмата на ВМРО за 45-ото Народно събрание (мандат 2021-2025 г.). Ще продължим и политиката за увеличаване на заплатите на лекари, учители, военни и полицаи.

Наред с това ще отменим Закона за социалните услуги и ще „изчистим“ законите от всички антисемейни и антидетски текстове и ще приемем нов Кодекс за социално подпомагане, с който да се сложи край на социалния паразитизъм на маргиналните групи.

В условията на глобална пандемия и наложените противоепидемични мерки всички бизнеси са засегнати. Ние сме помислили и за това. Имаме пакет от антикризисни мерки, които да подадат ръка на най-засегнатите сектори, съобщиха от пресцентъра на ВМРО.

За нас в условията на стопанска криза най-важните мерки са тези, които стимулират инвестициите и предприемаческата инициатива, водейки до изпреварващ растеж; намаляват данъчно-административното бреме върху служители и бизнеси, без вдигане на преките данъци, което е важно за формиране на спестяванията и инвестициите; дават „гъвкавост“ на пазара на труда, където е най-големият удар, изразен в ръст на безработицата и свиваща се заетост; оставят повече ресурс близо до проблемите на гражданите, създавайки конкуренция в добрите практики между общините.

Прилагаме пакетите от антикризисни мерки и приоритетите за повишаване доходите и качеството на живот на българите през мандат 2021-2025.

Мика Зайкова пред Lupa.bg: Режат пенсиите с 20%?No ExcerptFeb 20 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!