Влюбена съм в дъщеря си, къпем се заедно, спим заедно и бих се оженила за нейната мъжка версия: Но се случи нещо неочаквано

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

„Майка ми е най-близкият ми човек на света. Тя ще бъде най-близкият ми човек, дори когато този живот свърши“, казва Анджелика (35) от Лас Вегас, САЩ в клип от предаването „sMothered“ на TLC. Майка й Сунхи разпали страстите в интернет, когато публично призна, че може да живее без мъж, стига да има дъщеря си до себе си

„Бих могла да остана без мъж, ако я имах до себе си.“ Бих била напълно щастлива само с Анджелика. Тя е любовта на живота ми. „Ако можех да намеря мъжка версия на Анджелика, бих се оженила за нея на секундата“, каза тя.

майка и дъщеря

Спомня си момента, в който я е видяла за първи път:

„Когато за първи път видях Анджелика, тя изглеждаше като ангел. Казах си, че всичко ще бъде наред”, казва Сунхи и добави, че винаги е трябвало да бъде силна за дъщеря си, защото първият й съпруг и баща на Анджелика не е присъствал в живота им.

„Трябваше да запълня празнината, която той беше създал в живота й. Трябваше да бъда нейният баща, майка, сестра и приятел“, добави тя.

Анджелика и Сунхи

Анджелика не може да си представи живота си без майка си

– „Не знам къде щях да бъда, коя щях да бъда като човек, ако не беше тя“ – каза тя пред камерите.

Майката и дъщерята твърдят, че са духовно свързани, правят всичко заедно и дори правят неща, които някои намират за странни, имайки предвид, че Анджелика вече не е дете, като например да спят в едно легло и да се къпят в една и съща вода.

„Ако все още е гореща, тогава споделяме водата във ваната.“ Мама винаги е на първо място, знам, че това я прави щастлива. Тя се къпе набързо, а аз влизам веднага след нея. Винаги сме живели заедно. Никога не съм живяла с друг“, казва Анджелика, а майка й продължава: „Когато тя влезе във водата, в която съм се къпала, това показва голямо доверие и връзка между нас, което е необяснимо. Удивително е“, обяснява Сунхе и добавя, че спят гушнати в леглото.

връзка майка и дъщеря

Нещата между майка и дъщеря обаче може да се усложнят, тъй като Анджелика е срещнала момче, с което излиза от известно време. Името му е Джейсън.

„Трябва да разделям времето си между тях двамата, но очевидно времето ни заедно с мама е най-важно“, каза тя.

„Това е най-важното. Абсолютно. Ние сме приоритет“, добави майка й, но въпреки това харесва Джейсън и вече го описва в социалните мрежи като „бъдещия й зет“.

Коментарите за епизода с Анджелика и майка й предизвикаха буря от реакции в интернет, всеки има свое мнение за връзката им. Някои нарекоха тази близост малко „странна и страховита“.

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!