Владо Пенев издаде, че Йосиф Шамли се е самоубил

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Ексцентричният актьор изпраща тъжна 2019-а година
Актьорът Владимир Пенев е личност, която трудно може да бъде представена в една пиеса, филм или интервю. Неговият живот е наситен с безброй пътешествия, много работа и малко почивка. „Вълнувам се за 2020 г., защото началото, новото е винаги добре дошло. Пожелавам много здраве, за което да се грижим и да обичаме себе си”, сподели актьорът в студиото на bTV.

11 спектакъла осиротяха без Йосиф Шамли, куп звезди на поклонението (Видео, снимки)Повече от час и половина продължава сбогуването с известния актьор в Народния театър  До фонтана на…Oct 31 2019vijti.com

По думите му отминаващата 2019 г. е била особена заради тъжните случки и раздели с големи български артисти като Стоянка Мутафова, Стефан Данаилов и Йосиф Шамли. „Тези раздели с колеги не ми харесаха. Някои си тръгнаха абсолютно без време, не мога да си обясня защо. С Йоско бяхме приятели, много пътувахме, бяхме непрекъснато заедно. Не мога да си представя как човек стига до такова решение”, каза с прискърбие Пенев. Тези му думи категорично потвърждават, че Шамли сам е посегнал на живота си, въпреки изричната молба на близките му този факт да не става публично достояние.

„Трябва да се обичаме повече, да си обръщаме повече внимание, да не пестим времето само за себе си, а да се опитваме да помагаме на хората около нас”, посочи големият актьор. Въпреки това той призна, че от тази година ще му останат прекрасни спомени, към които ще се връща.

Източник: ЛУПА

Сестрата на Йосиф Шамли: Сбогом, братле, ще се видим при звездичките! (ВИДЕО)В понеделник вечерта, на 47 години, трагично ни напусна актьорът Йосиф Шамли. Зрителите и колегите м…Oct 30 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!