Виолета побесня след завръщането на Цвети при Гладиатори

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Стопкадри Нова Тв
Завръщането на Цвети при Гладиатори бе прието на нож от Виолета в Игри на волята.
Тя призна, че не е щастлива да види отново Цвети.

„Все пак не ми беше приятно, че се върна, очаквах друга да се върне. Не че ми обърква плановете, просто ми е кофти за Теди, защото Теди е готина и заслужаваше да играе още малко играта“, призна Виолета в шоуто по Нова Тв.

Цвети обаче не й остана длъжна.

„На Виолета със сигурност не й било приятно. Видях й реакцията, не беше щастлива от този факт. Напротив, беше й доста гадно, че съм се върнала, но днес смятам, че доказах на племето, че въобще не съм за подценяване и че съм успяла да победя“, коментира Цвети.

Впоследствие Виолета пък се впусна в разсъждения как Цвети ще похарчи 100-те златни гроша, които спечели след битката с Мудева.

„Тези 100 гроша, които Цвети има, предполагам, че Крум ще я посъветва как да ги похарчи, но аз пък смятам, че тя няма да ги похарчи както Крум иска, защото Цвети видя стойността на 100-те гроша и какво могат да направят – измъкнаха от чистилището. Така че едва ли според мен тя ще рискува със своите грошове за каузата на Крум“, предположи Виолета.

Самият Крум пък видимо бе удовлетворен от завръщането на Цвети, тъй като чувстваше лична вина, че не й е осигурил предимство пред Мудева в елиминационната битка, след като загуби първата битка от Рълев.

„Със своето връщане Цвети със сигурност нарави интересна играта. Смятам, че ако Мудева се беше върнала, нещата щяха да са тотално в превес на дугата коалиция, ставаха 5:2 и играта просто се обезмисляше до голяма степен. Но сега Цвети се върна и играта се връзва много яко. Със сигурност ще е доста интересна и ще можем да се противопоставим по един доста различен начин на другата коалиция“, коментира Крум.

Източник: Петел.бг

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!