Виктор с извънредно изявление: Допуснах огромна грешка, че не изгоних Виктория, разкайвам се!

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Автор: Флагман.бг

Сгреших като се примирих и не проучих повече детайли, каза Ергенът

Ергенът Виктор Стоянов  излъчи официално изявление чрез профила си в Инстаграм чрез което поиска прошка от зрителите заради това, че не е взел крути мерки срещу самозабравилата се Виктория.

Виктор решил да изненада бившата си с букет цветя и като отишъл при нея, останал като ударен с мокър парцал Виктор Стоянов несъмнено е най-желаният и търсен мъж в България към днешна дата. Все пак, той е в …May 13 2022vijti.com

„Вчерашните негативни емоции ме върнаха в един много труден за мен момент. Гледайки отстрани, имайки пълната информация виждам каква огромна грешка съм допуснал. Сгреших! Сгреших като се примирих, че не проучих повече детайли за случилото се и това доведе до сериозни последствия. Разкайвам се за случилото“, каза Виктор.

ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

До този момент няма ни вопъл, ни стон от основния замесен в скандала Виктория Капитонова. Много е вероятно тя да приключи с инфлуенсърката си кариера, тъй като зрителите я съсипаха за цялостното й поведение във формата.

В социалните мрежи тече призив да се отследват страниците й и да се игнорира напълно до окончателното й залязване.

Зрители на „Ергенът“ гневни: Виктор е безхарактерен пъзльо

Това е истинското ЗЛО в Ергенът, зрители зоват за пълен бойкот на Виктория Капитонова

Зрители на „Ергенът“: Маниакалната ревност и егоизъм ще унищожат Виктория!

Чутовен скандал между Александра и Виктория в „Ергенът“! Виктор на път да получи инфаркт (Снимки): Тази вечер и утре ни очакват нестихващи емоции в най-гледаното родно риалити, “ Ергенът „. На крач…May 12 2022vijti.com

В категории: Лайфстайл
[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!