Виктор Стоянов с първа официална снимка с новата си приятелка (Снимка):

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Не спират спекулациите около личния живот на Виктор Стоянов и предполагаемата му връзка с влогърката и пътешественик Мария Тарашманова. Всичко започна, след като „Ергенът“ няколко пъти съобщи в интервюта, че е влюбен в жена, с която се запознал преди снимките на предаването. Двамата бяха улавяни няколко пъти в папарашки снимки с не много добро качество, от които не ставаше ясно коя точно е двойката.

Гаджето на Виктор Стоянов наруши мълчанието си, сложи всички от „Ергенът“ на мястоснимки: Instagram Мария Тарашманова, за която от седмица се говори, че е жената до Виктор Стоянов от…Jun 10 2022vijti.com

Сега обаче се появи първият общ кадър на Виктор и Тарашманова. Поводът е събитие, което Мария организира.

Виктор и Мария

Травъл блокърката Мария Тарашманова, на 25 години, обича да пътува по света и у нас, като споделя красиви кадри от преживяванията си в социалната мрежа. Неотдавна с Виктор са били заедно в Нидерландия, често обикалят и из България в обща компания.

Сега тя организира изкачване на Мусала и търси туристи, а за да намери достатъчно показва и снимки от предишни походи, на които ясно се вижда Стоянов. Присъствието му не остана незабелязано за следовниците на Мария, които веднага се развълнуваха. Нещо певече-Мария показа в стори обща своя снимка с Ергенът, на който няма излишни хора, пише „Хотнюз“. По този начин двамата опровергаха слуховете, че вече са разделени, защото младата жена не можела да издържи на напрежението и медийното внимание покрай персоната на любимия си.

Виктор Стоянов: В живота даже няма и да им проговоря!-Ето колко съобщения получава на ден! Виктор Стоянов е, разбира се, най-обсъжданият ерген в държавата, по телевизора, в социалните мрежи…May 20 2022vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!