Виктория Мариева е премазаното от камион момиче на спирката

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

„Никой не може да ви подготви за загуба, която идва като бърз вятър. Успокойте се обаче, знаейки, че тя сега почива в обятията на нашия Господ. Моите най-дълбоки съболезнования на семейството. Почивай в мир“.

Това написаха приятели на 19-годишната Виктория Мариева, която, оказа се, е жертвата на катастрофата в София, станала тази сутрин.

Това, което е установено към момента е, че въпросният камион, превозващ минерална вода, не е спрял на пешеходната пътека и е осъществил съприкосновение с преминаващо момиче. В резултат, на което го влачи 20 метра и впоследствие катастрофира в спирката. За щастие, поне на спирката не е имало други хора и няма още пострадали, но за съжаление имаме жертва, която е загинала на място. Това обясни по-рано днес зам.-градският прокурор на София Иво Илиев, който пристигна на мястото на инцидента в столичния квартал „Стрелбище“.

„Факт е, че и аз не видях спирачен път на мястото. Ще се правят експертизи. По-всяка вероятност има и камери в района, ще се провери дали има годни записи. Свидетели след гледката са били в шок. Дали са сведения, тепърва ще се разпитват подробно“, каза Илиев.

„Като се има предвид, че ограничението в района е 30 км и това къде се намира тялото и къде е камионът, аз лично смятам, че скоростта е била доста висока“, посочи прокурорът.

Водачът няма нарушения и не е употребил алкохол и наркотици.

Извънредно! Камион се вряза в спирка в София, убито е момиче на 19 годиниОгромна трагедия на пътя в столицата. Камион се вряза в спирка на градския транспорт в София. Инциде…Oct 14 2022vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!