Виктория Капитонова крие възрастен любовник

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Тя имала връзка със зрял мъж

Докато зрителите на бТВ се вълнуват докъде Виктория Капитонова ще стигне в надпреварата за сърцето на Виктор Стоянов в „Ергенът“, в светските среди усилено се кометира връзката й с възрастен мъж. Рускинята от Чебоксари открай време въртяла любов с бизнесмен, който е близо до 50-те си години. Самата Виктория никога не е показвала гаджето си, но пък е признавала, че има такова.

Менделсон след „Ергенът“: Кой надяна пръстен на Виктория Капитонова / СНИМКАBиĸтopия Kaпитoнoвa oт „Epгeнът“ ce пoxвaли c гoдeжeн пpъcтeн в coциaлния cи пpoфил. Pycĸинятa гo нa…Apr 30 2022vijti.com

Рускинята не е коментирала възрастта на приятеля си, макар че е имало въпроси за нея. Не го е представяла на последователите си в социалните мрежи, защото „личният живот си е личен“. Казвала е само, че приятелят й е българин, имал собствен бизнес и в свободното си време ходели на вечери, почивки, разхождали се. Запознали се в заведение в края на октомври, 2017 година.

Всеки от тях бил с компания. Той я забелязал и дошъл да се запознаят. Поискал телефонния й номер и после започнали да се срещат.

Още преди да се запознае с него, Виктория, която е завършила „Бизнес администрация“ в Американския университет в Благоевград, започнала да търси жилище в София, което да закупи с пари, осигурени от родителите й. Тя се преместила в столицата, след като се дипломирала, и живеела на квартира, докато не решила, че окончателно ще остане в България.

Преди да се съсредоточи върху социалните мрежи, Виктория работила като мениджър в онлайн агенция и получавала доста добри пари. В един момент тя решила да се посвети на страстта си да е блогър. Съумявала да си осигури завиден стандарт със спестяванията от заплатата и с доходи от социалните мрежи. Освен това е споменавала, че е била два пъти на студентска бригада, както и че приятелят й „помагал финансово“.

Вижте какъв позорен прякор лепнаха на Капитонова от „Ергенът“ заради злобата ѝ: Макар да се старае да бъде кавалер и да обръща внимание на всички дами в риалитито, Bиĸтop, по-изве…Apr 29 2022vijti.com

Въпросният приятел разбрал, че Виктория търси апартамент за покупка малко след като я завел на своя бизнес вечеря със строителни инвеститори. Амбициозната рускиня, която имала връзка с тайнственото си гадже вече от около месец, го придружавала на срещата, но не скучаела, докато господата разговаряли.

Виктория отворила сайа на фирмата на инвеститорите, за да разгледа предлаганите апартаменти в новия комплекс, който е бил на етап строеж в „Кръстова вада“. Харесала студио 43 кв.м. с идеалните части като цената била до 50 хиляди евро. Зарадвала се  и веднага побързала да види разположението на апартамента и всички подробности по строежа и отговорила, че го взимат.

След срещата с инвеститорите Виктория развълнувана съобщила на приятеля си, че иска да купи въпросния апартамент. „Той първо не ми повярва, защото помисли, че може би аз очаквам той да ми вземе апартамент, при положение, че тогава излизахме един месец“, споделя Виктория. Разбира се, тя веднага му обяснила, че търси апартамент още преди да го срещне и даже ходила на много огледи.

Ето го мазният чичко-паричкото на Капитонова от „Ергенът“! (Папарашки СНИМКИ): Най-одумваната мома от риалитито “ Ергенът „, Виктория Капитонова“, ревниво крие личния си живот и …Apr 29 2022vijti.com


Източник: flagman

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!