Виктория Василева от „Величие“ извънредно: Знам кой иска да ме убие!

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

На фона на жестоките скандали, които раздират новата партия в парламента „Величие“, БЛИЦ се свърза с народния представител и зам.-председател на НС Виктория Василева за коментар по горещите теми.

Пред медията ни тя разкри, че има няколко заплахи за живота й и това е причината да ходи с охрана. На въпрос дали знае кой стои зад заплахите, Василева отговори: „По-скоро да“.

„Органите на реда извършват проверка по дадените сигнали и ще видим как ще отговорим на тях в последствие“, допълни зам.-председателят на Народното събрание.

Тя коментира и отношенията между Ивелин Михайлов и Николай Марков, като обясни, че те двамата са хората, които могат да кажат какъв е раздорът между тях, но не трябва да държат като залог на отношенията си съществуването на парламентарната група на „Величие“.

Василева сподели, че не е заплашвала Ивелин Михайлов.

По думите й той бил казал, че четири от жените в парламентарната група били заплашвани с убийство от Николай Марков.

По-рано днес стана ясно, че партия „Величие“ се разграничава от думите на Николай Марков и Виктория Василева. Попитана дали предстои те да бъдат изключени от парламентарната група, тая обясни: „Ако групата реши да изключва свои членове, това се случва по определен ред. Ако спазят реда, да изключват когото желаят.“

Виктория Василева вдигна завесата и около подкрепата на „Величие“ за третия мандат:

„Ние сме казали какъв тип управление бихме подкрепили и това е програмно управление, в което да знаем много точно и ясно приоритетите и програмата на бъдещото управление. Дори не ни интересуват толкова личностите, които ще ги изпълняват, колкото какво ще правят. Държим в тези приоритети да влязат и тези на партия „Величие“.

Никол Миланов, БЛИЦ

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!