ВИДЕО от тайната сватба на Мария Игнатова просълзи мрежата (Видео):

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

След като вчера мрежата гръмна от новината за сватбата на Мария Игнатова и Ивайло „Нойзи“ Цветков, ето че в профила на булката се появи и сладко видео с първия брачен танц на младоженците. То буквално разнежи душите на почитателите на звездното семейство.

Мария Игнатова сватба

Водещата, която вдигна втора сватба на рождения си ден, показа първия си танц с любимия.

Игнатова навърши 42 години на 26 септември. Двамата избрали неизвестното софийско село Житен, за да са далеч от любопитни погледи, но младоженецът е бил в компанията на двете най-важни жени в живота си-сестра си и дъщеря си Анна. Тя е единственото му дете от първия брак.

Мария, която според мнозина се крие зад маската на Заека в „Маскирания певец“, е избрала свободния си уикенд от участието си в предаването, защото на сцената този уикенд бяха другите маски. Много малко хора са били посветени в тайната сватба, личи от коментарите под снимката на Игнатова. Сред тях не е била най-добрата приятелка на булката Алекс Раева, която многозначително честити рождения й ден.

„Честит Рожден Ден, моя сродна душа! Моята котка, която може да е нежна и гальовна, но и да те издере ако си лош с нея! Моята вярна приятелка, коректив, опора и любов! Днес е един специален ден и не само, защото си се родила… Ти знаеш, защо! Бъди щастлива, любима моя“, написа в неделя Раева като пожелание за рожденичката-булка, пише HotNews.bg.

А ето и въпросното видео >>> ТУК

Мария Игнатова се омъжи-Снимки от сватбата и красивата рокля на булката Красивата телевизионна водеща Мария Игнатова изненада почитателите си навръх рождения си ден, като…Sep 28 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!