Взеха се! СНИМКИ от ТАЙНАТА сватба на Дженифър Лопес и Бен Афлек – тя е приказно красива булка:

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Дженифър Лопес и Бен Афлек са се оженили на тайна, скромна церемония на 16 юли, съобщава списание „People“. Брачното свидетелство е издадено от окръг Кларк, който включва Лас Вегас. Певицата е решила да вземе фамилията на мъжа си, показват още документите. 52-годишната изпълнителка и 49-годишният актьор са се врекли във вечна вярност месеци, след като обявиха годежа си – през април 2022 г.

Дженифър и Бен сватба

„Беше супер, супер малка церемония.

Майката и децата на Дженифър бяха там. Влюбените просто искаха да се оженят и го направиха“, казва анонимен източник на „People“.

Джей Ло булка

Джен и Бен сватба

Двамата се срещнаха през 2002 г. на снимачната площадка на филма „Трудна свалка“. Техният брак, предвиден за 2003 г., бе отложен, а след това обявиха през 2004 г., че се разделят. Дженифър и Бен възобновиха връзката си през 2021 г., 18 години след предишния им романс.

Джей Ло и Бен сватба

Джей Ло сватба

Тя има зад гърба си вече три брака, в това число с певеца Марк Антъни, от когото има близнаци – Ема и Макс. Афлек пък е горд баща на три деца от бившата си жена Дженифър Гарнър – Вайълет на 16, Серафина на 13 и Самюъл на 10 години.

Дженифър Лопес брутална с новата си прическата -Трудно ще я разпознаете!-Снимка Звездният стилист Крис Апълтън, известен с поддържането на прическите на цялото семейство Кардашиян…Dec 6 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!