Веселка от „Фермата“ не знае възрастта на децата си

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Победителката от „Фермата“ Веселка не знае възрастта на децата си. Това забелязаха по-наблюдателни зрители на предаването, видя Lupa.bg.

Юнак без рана не може:Веселка е големият победител във „Фермата“23-годишната Веселка успя да се пребори по мъжки за финала на „Фермата“ и стана големият победител н…Dec 15 2019vijti.com

„Най-малкото й дете е на „година и шест-седем месеца“ – цитирам Веселка. За първи път чувам майка да отговаря по подобен начин на този въпрос. Все едно някаква съседка дава ориентировъчна преценка за възрастта на нечие дете“, коментират в мрежата изказванията на екс фермерката.

Родители хулят младата майка, че не е добра домакиня и че не е грижовна към отрочетата си. За 5 години тя е била бременна цели 3 пъти. Победителката в последния сезон на „Фермата“ дори изказа предположение, че малкото й дете може да я е забравило, защото изкара 3 месеца във формата.

Веселка от „Фермата“ ще инвестира голямата награда в собствен бизнесМладата Веселка Маринова, която влиза в телевизионната история като първата жена победител във „Ферм…Dec 17 2019vijti.com

Източник: лупа.бг

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!