Веселка за Фермата обяви какво ще прави с наградата от 100 хиляди лева

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Голямата победителка в този сезон на „Фермата“ Веселка разказа за емоциите на финала пък и за всичките сто дни, в които живяха в стопанството.

Емоциите са много смесени. Такъв силен финал според мен не е имало, и с такава малка разлика. Почти не спах, още ме държи еуфорията от самото изживяване от снощи, сподели тя.

Много положителни емоции получих и то не само от близките, много хора ми писаха с поздравления за победата. Благодаря на всички тези хора, които са стояли и треперили пред екрана, получих хиляди обаждания.

Макар все още кратък, трудния живот на Веси дотук я е калил за всякакви битки, което и показа при престоя си в стопанството.

Не съжалявам за нито една трудност, през която съм минала през моя живот. Гордея се с всяка една рана, гордея се с всяко едно мое изправяне. И смятам, че точно тези неща са ме направили един силен човек. Но се радвам, че не съм загубила човешкото в себе, каза още Веси.

За приятелствата създадени вътре сподели, че без тях няма как да се оцелее в тази изолация и условията, които тази година са били особено тежки.

За спечелената награда многодетната майка намекна, че вероятно ще инвестира награда в образованието на децата си:

Най-голямата ми мечта е да инвестирам в бъдещето на децата си, каза тя.

Продуцентите Иван и Андрей обявиха, че вече стартира кастинг за следващия девети сезон на предаването.

За малко да убият Валерия на финала на „Фермата”Някои твърдят, че завършилият в събота сезон на „Фермата” е бил провал, но пък хубавото е, че поне н…Dec 11 2022vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!