Веселин Плачков и Мариана Попова разтърсиха с признание за огромна загуба:

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Едно от звездните семейства у нас, това на Мариана Попова и Веселин Плачков , ще разкаже за моментите на изпитание и ударите от Съдбата в неделното издание на предаването „Търси се“. Двамата ще говорят откровено за трудностите по време на пандемията, когато се ражда дъщеря им Катерина. Тогава те решават да се преместят да живеят в Плевен.  „Това хем беше труден, хем беше хубав период. Живеехме като в комуна с приятелите ни и беше много весело“, споделят певицата и актьорът.

Най-емоционална за тях ще бъде срещата с трите им пораснали деца – Мария-Магдалена, Андрея и малката Кати, която е общото им дете. Двамата ще направят и трудно признание – преди появата на Кати Мариана е имала една неуспешна бременност , но въпреки това решават да имат дете. „И двете ми бременности бяха много тежки, с голямо неразположение и повръщане“, ще сподели Мариана пред водещите на „Търси се“ Меги и Нели.

С типичното си чувство за хумор Мариана и Веселин ще опишат „лудницата“ вкъщи, а Веско ще се оплаче, че любимата му не намира време за него заради многото си ангажименти.

„Деца, куче, котка – всичко е преди мен, а за мен време кога? Аз съм взел теб! Помощ! Искам да я заведа някъде, да сме само двамата, а тя постоянно ми отказва!“, ще се оплаче актьорът, които иска жена му да му отдели малко време.

„От друга страна, когато сме само двамата и ги няма битовизмите, между нас има пълна хармония“, допълва Веселин.

Мариана Попова показа порасналата си дъщеря – Мария Магдалена е нежно копие на мама! (СНИМКИ) Чували сме израза “Крушата не пада по-далеч от дървото”. Това важи с пълна сила за дъщерята на Мар…Aug 30 2022vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!