Веселин Маринов разкри за голяма драма в живота си!

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Веселин Маринов е познат на всички не само с лиричните си песни и вечни хитове, но и със своята чувствителност. В национален ефир не се стърпя и през сълси споделя за голяма драма в живота си. 

Оказа се, че има голяма болка в сърцето си, но досега не го е оповестявал публично. Реши да го наорави пред водещата Марина Цекова в сутрешния блок на НОВА, където си пролича неговата съхранена ценностна система и безусловна чувствителност.

„Не смея да се върна в родния си град Полски Тръмбеш, защото нямам сили да прекрача прага на къщата, в която прекарах детството ми, което беше много щастливо“, казва изпълнителят на хита „Да се събудиш до мен“.

Той каза, че мъката по родителите му е толкова голяма, че всяка вещ в къщата и цвете в градината ще му донесе болезнен спомен. „Много сантиментален човек съм“, призна той.

Той каза, че е много щастлив с децата и внуците. Чакам с нетърпение Цветница, за да поздравя малката Цвети. Голямата му мечта е да я види абитуриентка.

„Благодарен съм на децата, че дойдоха на концерта ми преди Коледа. Сега подготвям юбилеен концерт, който ще е в началото на септември“, отбеляза Маринов.

Той заяви, че заслужено шоуто „Като две капки вода“ е най- гледаното в ефира, защото атмосферата там е сравнима с магия.

Притеснявал се всеки сезон в началото дали участниците ще се справят, но след това с наслаждение гледал как се превръщат във виртуози на имитацията.

Маринов обаче не отговори на въпроса какво място заема Рачков в сърцето му. Ожесточената словестна престрелка между двамата си личи във всяко издание на шоуто./show.blitz.bg

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!