Веселин Маринов просто разби Рачков в последното предаване

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Нов словесен дуел като цунами се изсипа на сцената на „Като две капки вода“  в последната неделя между Веселин Маринов, който е част от журито, и единият от водещите на шоуто – Димитър Рачков.

Пререканието им започна малко след края на изпълнението на Владимир Михайлов, който имитираше голямата Лили Иванова. Първи коментира Фънки, който искрено поздрави Михайлов, а след него думата бе дадена на Веселин Маринов.

Маринов подходи изключително сериозно към коментара си, но Рачков, в типичния за него стил, започна да го прекъсва.

След няколко подмятания от страна на водещия, Маринов се изнерви: „Не ме карай да си отварям устата.“, заплаши Маринов, а Рачков бе принуден леко да се отстрани от сцената. Той се качи на по-високо място и седна, като започна да клати краката си.

Дори само с присъствието си обаче водещият разсейваше както журито, така и публиката и отново прекъсна словото на Маринов, в което той хвалеше чудесната имитация на Михайлов. В един момент стана ясно, че Димитър Рачков леко си е полегнал, докато слуша естрадния певец. „Така е, менискусът ми отмаля“, оправда се Рачков, че е легнал, а Маринов го съсипа: „Ами ще ти отмалее, като крачетата са ти 7 сантиметра!“.
„Крачетата да, ама друго…“, опита се да продължи мини спора Рачков, но партьорът му във воденето – Герасим Георгиев-Геро, даде всичко от себе си, за да тушира напрежението навреме и да не се налага Сашо Диков отново да бъде викан, за да игра ролята на рефер.

Припомняме, че през февруари в друг епизод от шоуто Рачков и Маринов отново се скараха, но много по-жестоко. Тогава дълго време зрителите не бяха сигурни дали става дума за шоу или нещата са сериозни.
Малко по-късно в шоуто Веселин Маринов разказа виц за самия себе си, който през годините всички сме чували в различни вариации. Ето и какво гласи вицът: „Отива Веско Маринов на концерт в Пловдив. Там дава една покана за концерта на свой приятел, който да я занесе на друг човек. Той обаче забравил, че на таблото на колата бил оставил други два билета за концерта. Когато се върнал, предният прозорец на колата бил разбит – и вътре били сложени още два билета за концерта на Веселин Маринов.“

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!