Весела Бабинова смълча Зомбори с това, което направи

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Влади Зомбори празнува 36-тата си годишнина и по този повод половинката му Весела Бабинова го поздрави така, че направо върна емоционалния му жест от сцената на „Като две капки вода“ неотдавна. Тогава актьорът се обясни публично в любов на половинката си.

„Един мъж става по-голям с една година. Иска ми се само да e щастлив и здрав! Владо Зомбори, който беше моя опора и скъп приятел толкова време, преди да ми светне, че отвсякъде си е husband material и трябва да изясним някои неща. Ти си ГОЛЯМА РАБОТА, Влади!

Толкова засега. Останалото – лице в лице. Не с Цветанка Ризова. А с мен, Весела Б. Честит рожден ден!“, това написа в социалните мрежи Бабинова и разбира се обра виртуалните овации.

Хиляди поздравиха двойката за празника, а актрисата Дария Симеонова написа: „Как се радвам, че ги изяснихте тези работи и че ти почна да носиш роклички. Само обич за вас!“

„Здраве и време да имате“, гласи пожеланието на Ирина Тенчева, а Йоанна Темелкова допълва: „Живо и здраво да ти е момчето!!!“. Припомняме, че Весела Бабинова и Влади Зомбори имат дъщеричка Йоана, която се роди на 27 септември 2020 г.

А в интервю за БЛИЦ актьорът призна, че с половинката му са мислили за сватба, но им се иска детето им да порасне мъничко, за да може да има спомен от специалния ден на родителите си.

Владимир Зомбори и Боряна Братоева са новите водещи на „Гласът на България“, чийто 11-ти сезон ще гледаме тази есен в ефира на bTV.

„С Боряна бързо влязохме в релси, ние се познаваме отдавна. Работили сме заедно, приятели сме в живота. Не ни беше много трудно“, сподели Владимир в средата на юни пред bTV.

DARA, Мария Илиева, Иван Лечев и Графа ще бъдат треньори в новия сезон. С огромен хъс, много енергия и любопитство четиримата ще се впуснат в търсене на най-добрия, необикновен, вълнуващ и достоен „глас на България“, а какви умения и тактики ще приложи всеки от тях по пътя към победата в новия сезон, зрителите тепърва ще разберат./show.blitz.bg

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!