Венета Райкова с тежки признания след серията от операции: Една година само плаках!

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Водещата с болки в колената, прочисти си чакрите и се оправи. „Преживях ужасни болки в коленете, изплаках толкова сълзи, колкото не бях плакала дотук в живота ми.“ Това казва Венета Райкова, след което успокои, че вече е много по-добре.

„Всички Телци и Скорпиони около мен година и половина само се оплакваха и се чудиха какво се случва“, каза блондинката пред „България Днес“. И допълни: „Вече се движа! Надявам се скоро да мога да кажа: „Всичко свърши!“.

"Наистина плаках толкова, колкото за целия си живот не съм плакала", изповяда се блондинката
„Наистина плаках толкова, колкото за целия си живот не съм плакала“, изповяда се блондинката

Проблемите на водещата започват с болки в едно от колената. Райкова е диагностицирана със скъсан заден рог на менискуса. Въпреки това 49-годишната журналистка не се предава на отчаянието, макар много да я боли. С днешна дата Райкова е сигурна, че цялата билка и сълзи, които е изляла, са имали за цел да прочистят кармата й и това най-накрая се е случило. Венета прекарва една година вкъщи, операция и 4 различни рехабилитации, преди положението да започне да се подобрява. Сега, след всички здравословни проблеми, водещата на „Папараци“ е обратно на крака и е готова за живота. Както е известно, Райкова е голяма почитателка на източните практики, занимава се с будизъм и е доста напреднала в това отношение.

Венета изчисти кармата с болки и сълзи
Венета изчисти кармата с болки и сълзи

Водещата е категорична, че най-накрая нещата при нея се подреждат както в здравословен, така и в личен план, а кармата й в съвсем чиста.

"Вече съм спокойна и щастлива", зарадва ни Райкова
„Вече съм спокойна и щастлива“, зарадва ни Райкова

„Не съм в професионална или лична криза. В личния ми живот всичко е наред, щастлива съм. В професионалния ми също съм много щастлива. Предстои много неочаквано нещо от мен… не в сферата на книгите“, развълнува ни красавицата. И успя да надмине и очакванията ни с изненадващо признание: „Когато имам добро финансово предложение, ще се върна и на екран. Не съм се отказала от телевизията, но не искам да работя без пари“ – категорична е Венета.

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!