Венета Райкова: От 3 години имам връзка с чужденец! (Близки твърдят друго!)

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

„От 3 години имам връзка с чужденец“, похвали се Венета Райкова, без никой да я пита. Интересът към бившата тв водеща отдавна спадна под нулата и в опит да го възроди блондинката открехна завесата на интимните си отношения, пише Intrigi.bg.

„3 години щастие. Започнах нова връзка и работа по нова книга по едно и също време преди 3 г. Сега 10-ата ми книга, която не е художествена измислица, е завършена и предадена в издателството. А връзката ми е топ – сигурно, защото Той е чужденец“, съобщи Венета.

И добави, че корицата се печата в чужбина, вероятно в държавата, в която живее въпросният мъж.

Запознати обаче са убедени, че това е пореден рекламен трик от страна на Венета, която се опитва да продаде новата си книга. „Тишината в спалнята на Райкова е по-гъста дори от тази на Лили Иванова. Всички знаят, че откакто се разведе с Тишо, не е имала друг мъж. Пък и докато бяха женени, пак беше доста тихо в леглото им“, разкриват хора от обкръжението й.

Факт е, че откакто е сама, Венета често говори за секс в социалния си профил. С повод и без повод тя осведомява своите последователи как обича да го прави и защо предпочита само млади мъже. „Подобно поведение е по-скоро присъщо за загоряла незадоволена жена“, клатят глава в мрежата.

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!