Венера в Козирог става ретроградна, какво ни чака?

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

На 5 ноември планетата на любовта, партньорството и парите Венера преминава в земния знак Козирог, управляван от планетата Сатурн. Тя ще транзитира доста дълго време в този знак (до 06.03.2022 год.), тъй като от 19.12.2021 до 29.01.2022 год. ще бъде ретроградна.

Навлизаме в период на сериозна финансова стагнация и ограничения до пролетта. В периода на ретроградното движение на Венера в Козирог финансовата криза ще се задълбочи и много хора ще изпитват сериозни финансови затруднения. Най-уязвими са родените под знаците и особено с рождена Венера в Овен, Рак, Везни и Козирог. При вас са уязвими и партньорските взаимоотношения – интимни, семейни или бизнес отношения.

Периодът от 19.12.2021 год. до 06.03.2022 год. е неблагоприятен за бракосъчетания, пластични операции, капиталовложения и особено за покупка на недвижими имоти. Може да се очаква забавяне изплащането на заплати при много хора. След като тръгне в директен ход на 6 март, на Венера й предстоят трудни аспекти в края на февруари и началото на март 2022 год. (съвпада с Марс и Плутон в Козирог), които ще провокират сериозни трудности както в личните и бизнес отношения, така и във финансов план. Подгответе се за този период и организирайте така бизнеса и дейностите си, че да превъзмогнете ограниченията. Ако се налага и имате възможност, преориентирайте се професионално ако усетите, че сте пред фалит или крайно затруднени.

Пред изпитания ще бъдат поставени много сектори, особено строителният бизнес и фирмите за недвижими имоти.

Между 05.11.2021 и 18.12.2021 год, а след това между 30.01.2022 и 05.03.2022 год. Венера в Козирог ще оказва много по-положително влияние в живота на родените под знаците Телец, Дева, Скорпион и Риби – във финансов план и в личните, семейни и бизнес взаимоотношения. Дори и в периоди на най-големи световни кризи, винаги е имало хора, които са успявали да се задържат стабилни, а някои дори и сериозно да забогатеят. На 19.11.2021 год. предстои лунно затъмнение в Телец, като в хороскопа на затъмнението Марс в Скорпион и Уран в Телец са в предизвикателен аспект опозиция. Следва пълно слънчево затъмнение на 04.12.2021 год. в Стрелец, като неслучайно Асцендентът и при двете затъмнения е Козирог, знакът на България.

Предстоят ни много тежки зимни месеци на политическа и финансова нестабилност, успоредно със здравната криза. Не вярвам и в съставянето на правителство на предстоящите избори. А дори и да бъде съставено такова, най-вероятно няма да издържи и ще последват нови избори на пролет.

На 3 март 2022 год. е точният съвпад между Венера, Марс и Плутон в Козирог (цикълът Марс-Плутон), който бележи насоките на процесите през следващите около 2 години, а на 5 април стартира новият цикъл Марс – Сатурн във Водолей. Те дават възможност в управлението на страната ни да влязат нови и млади демократи и с помощта някои от утвърдените демократични партии, с морална и финансова подкрепа отвън да тръгнем по нов път.

На 30.04.2022 год. е следващото слънчево затъмнение в Телец (в съвпад с Уран), като на този ден стартира и новият цикъл на Венера – Юпитер в Риби. Квадратурата между Сатурн във Водолей и Уран в Телец се разпада, което може най-после да доведе до някакво стабилизиране и развитие в световен план както във финансов, така и в духовен план. Но у нас вълненията не вярвам да приключат през следващата година и след октомври 2022-ра не е изключено да последват наново избори. Дано се окажа лош пророк, но в мунданната астрология от съществено значение е влиянието на лунните и слънчеви затъмнения. На 25.10.2022 год. е слънчево затъмнение в Скорпион, а на 08.11.2022 год. – лунно затъмнение в Телец, които имат съществено значение за процесите у нас (за кой ли път) и са предвестник на нови вълнения и напрежение. Така че, скъпи приятели и сънародници, от нас зависи бъдещето на България и в частност на самите нас. Както гласуваме сега, така и ще живеем!

Тамара Глоба: Животът на 3 зодии се преобръща на 180 градуса до дниЕсента е подходящ момент за натрупване на финанси и кариерно развитие, казва известния астролог Тама…Sep 29 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!