Векилска зарязала 12 бона заплата заради надарен младок

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

След малко повече от година на хранилка в Брюксел Мариана Векилска, която се кълнеше, че се е сбогувала с журналистиката, отново е у нас и драпа за завръщане в ефира на Би Ти Ви. И докато  колегите й се  чудят на акъла защо е зарязала синекурната си работа в столицата на Европа с 12 хилядарки месечна заплата, Lupa.bg първи се добра до отговора – заради млад  любовник.

Журналистката Мариана Векилска започна втора работа, не й стигат парите в БНТМариана Векилска не спира да изненадва с промени в професионалния си и личен живот. От седмица насам…May 22 2021vijti.com

Съвсем наскоро Мариана се появи в предаването „Преди обед“ като седмичен коментатор и даде заявка, че търси нов договор с медията. Слуховете по този въпрос стават все по-настоятелни в кулоарите на Би Ти Ви.

Противно на това,което злословят по неин адрес някои колеги – че Векилска е изхвърчала  от Брюксел поради некадърност,  тя си е у нас по собствено желание. Причината се казва Асен – 30-ина годишен мъж,  завършил в Лондон, с интереси в туристическия бизнес.  Именно покрай внезапно припламналата любов с него Мариана си е в родината.

„Никога парите не са били основният й мотивиращ фактор. Виж, младите любовници са друга работа“, твърдят запознати с душевното пространство на журналистката. А и бракът с десетина лета по-младия от нея колега Симеон Колев, когото заряза да се грижи за общото им дете,  е категорично доказателство за този факт.

От какво точно се е лишила Векилска в името на любовта можем само даправим  догадки. Данни от професионалната й визитка показват, че тя беше част от Евроконтрол – европейска организация, която се занимава с безопасността на въздухоплаването.

Тя се изявяваше като нещо като мениджър на отдела за работа с клиентите. Бърза справка показва, че заплатата за позицията й е била от порядъка на 3 до 6 хиляди евро, което ще рече, че само за месец тя може да прибира 12 хиляди родни лева.

В Белгия звездата си беше наела цяла луксозна къща, а и пращаше издръжка и за сина си Момчил, който след развода й с радиоводещия Симо Колев остана да живее с баща си в София.

Мариана Векилска бременна на 47? (СНИМКА) Тв водещата лъсна с огромен корем в ефира на БНТ На 11 април тв звездата Мариана Векилска ще навърш…Apr 9 2021vijti.com


Източник: lupa

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!