ВЕГАНКА ИЗПАДНА В ЕМОЦИОНАЛЕН ШОК СЛЕД КАТО ПО ПОГРЕШКА ОТХАПА ОТ БУРГЕР С ПИЛЕ И СИРЕНЕ В KFC

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Веганка се поболя и изпадна в тежък емоционален шок след като яде по погрешка бургер с пиле и сирене в KFC, пише Daily Mail.
27-годишнaта Ник Кент, която е веган от пет години, решила да изпробва новия продукт на световната верига за бързо хранене, рекламиран като „растителен бургер“ без месо и животински мазнини.

Веган мама не иска да „убие“ въшките в косата на детето си, пита как да ги пусне живи в естествената им средаМайките на ХХI век отглеждат децата си със съвети, получени от други майки във форумите в интернет. …Nov 25 2019vijti.com

Тя и сестра ѝ, която също е веган, поръчали бургерите в заведение в Нотингам, Англия, но решили да ги изядат у дома. Кутията била обозначена като такава с вегански бургер без месо. Без да се замисля, младата жена отхапала от бургера, който обаче се оказал с пиле и сирене.

„Понякога си толкова гладен, че дори не дъвчеш. Чаках дълго КFC да пуснат такъв бургер и исках просто да му се насладя. За щастие не беше голяма хапка. Веднага обаче се почувствах зле. Сърцето ми беше разбито. Имам лактозна непоносимост и не бива да ям сирене“, разказва Кент. „Веган съм от пет години, така че веднага усетих, че има нещо нередно. Усещах как парче от месото се спуска по гърлото ми“, спомня си още шокираната веганка.

След инцидента жената се върнала обратно в заведението и посикала да говори с управителя. Той се извинил и предложил на двете жени безплатна храна. „Наистина съжаляваме за случилото се. Ние предложихме пълно възстановяване на сумата. Осъзнаваме, че е много важно да спазваме стриктно поръчките за веган храна и особено що се отнася до някои алергени“, заяви говорител на KFC.

Източник: Daily Mail

 

Всеки веган ще загърби принципите си заради тази рецепта със свинскоКакво отличава добрия кулинар от лошия? Не, не само различните кухненски мъдрости, броят на годините…Oct 29 2018vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!