Васил Найденов хвърля по 300 лева за фризьор

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

ВИП клиент на най-скъпия столичен салон за красота е станал естрадният ас Васил Найденов. Отскоро той се носи с коренно различен имидж и пак се е завърнал към дългите коси, които преди повече от десетилетие му бяха запазена марка. Кеца в продължение на няколко месеца пускал грива, а за фризурата си решил да се довери на един от най-известните сред родния хайлайф фризьори – Венелин Кондаков. Коафьорът се прочу покрай работата си с плеймейтката Николета Лозанова, ромския славей Азис и редица фолкзвезди и моделки.

Покрай стълпотворението от знаменитости в салона му цените хвръкнали буквално в Космоса, разказват клиенти. Оказва се, че подстригване и боядисване, от каквито Васил Найденов се възползвал в студиото за красота, стрували около 300 лева. Някои от по-сложните прически и засукани процедури, като удължаване на коса, пък минавали и хилядарка.

Естрадният доайен обаче останал доволен от обслужването и крайния резултат, макар да се слави със своята придирчивост и високи изисквания. Найденов вече е с коса, дълга до раменете, и е боядисан в актуален нюанс от русата палитра, след като дълго време се носеше в по-оранжевата гама. За да разнообразни имиджа си, изпълнителят на „Телефонна любов“ си пуснал по-дълга грива, макар в последните години да започнал да олисява.

Преди десетилетие той дори се подложи на процедура за присаждане на коса, която обаче се оказала не съвсем успешна, защото в кратък срок след интервенцията присадената му грива започнала да окапва. Грешката му била, че не се доверил на специалисти в областта в чужбина, където редица български звезди си присадиха коси и са повече от доволни. Втори път обаче не му се харчели излишни пари, а и се страхувал от пореден неуспех.

Преди малко повече от година обаче 72-годишният обичан певец инвестира 20 хиляди лева в чисто нова холивудска усмивка. Той се доверил на професионалистите в реномирана столична дентална клиника с отлична репутация сред родния хайлайф. Промяната във визията – нова прическа и 24-каратова усмивка, са свалили поне 10 лета от възрастта му, категорични са феновете.

Скъпите удоволствия, с които певецът се глези, са посилни за него само защото не спира да работи и всеки месец има концерти. Докато мнозина негови колеги разчитат на оскъдни пенсии, за да оцеляват, Кеца повече от 10 години не може да се пенсионира и вече е абдикирал от тази борба. Проблемите с недоказуемия му стаж се оказали нерешими и бил благодарен, че имал толкова много участия, за да може да живее като истинска звезда.

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!