Ваня Червенкова изправи на нокти феновете си: „Трудно и тежко е! Моля се за въздух“

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Интересно стори се появи преди около час в профила в Инстаграм на бизнесдамата Ваня Червенкова . Червенкова, която в последните години покори няколко от най-емблематичните върхове в света, е на поредното си пътешествие, този път с дестинация Южна Америка .

От постовете ѝ разбираме, че в момента се намира в базовия лагер Пласа де Мулас , който е изходна точка за изкачване на най-високия връх в Южна Америка – Аконкагуа .

Ваня Червенкова е неузнаваема, просто няма шанс да я познаете (снимка) Днешният ден е много специален за Ваня Червенкова и със сигурност е дата, която е невъзможно тя да…Jul 28 2021vijti.com

Ваня Червенкова връх

От поста разбираме, че времето е изключително лошо, със силни ветрове, но всички участници в експедицията са добре засега.

Червенкова планина

Ваня Червенкова планина

Последната част от поста е направо обезкуражаваща и именно тя притесни верните почитатели на Червенкова. Стискаме палци нейният силен дух за пореден път да победи и да успее да изкачи поредния хилядник.

Ваня Червенкова е неузнаваема, няма да я разпознаете с новото и тяло и визия (снимки) Тя е просто неузнаваема с 20 години по- млада изглежда и наистина бихме казали, че доста добре са с…Apr 5 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!