Ванката ще чете времето в телевизията на Слави

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Сладурът с големите бузи конкуренция на Натали Трифонова 

Иван Атанасов-Ванката е човекът, който ще ни информира за времето в телевизията на Слави Трифонов – „Седем осми“, научи „България Днес“.

Сладурът с големите бузи, както наричат бившият реквизитор от „Шоуто на Слави“, е „личен отговорник по ентъртеймънта“ и чудесно може да се справи и с ролята на комик. Ванката е любимец на тийнейджърите, които му се радват и го имитират във форуми.

Телевизията на Слави Трифонов тръгва на 4 ноември вечертаТелевизия 7/8 стартира на 4 ноември в 19 часа, съобщи собственикът й Слави Трифонов в интервю пред е…Oct 22 2019vijti.com

Освен че ще показва откъде духа вятърът, от време на време Ванката ще бъде и актьор. „Къде без мен в шоуто, аз съм главното действащо лице“, пошегува се преди дни симпатичният ерген, който се оказа и най-богатият от всичките си колеги. Засега на Ванката няма да помага логопед, който да му оправя фъфленето.

Именно в това ще е чарът му, когато съобщава времето по телевизията. Поради обратната си захапка и малко странно произношение често колегите му го бъзикат, но той държи на майтап. „Адски почтен мъж, на когото аз съм импресарио и отсега го виждам как ще води и някой конкурс за красота“, смее се и Георги Милчев-Годжи, който е от любимите колеги на Ванката.

„Така като ме гледате дали не ставам за конкуренция на Натали Трифонова?“, продължава с шегите Ванката, като междувременно се опитва да имитира поведението на дългокраката блондинка пред метеорологичната карта на България от Би Ти Ви.

„Така, като стана известен, ще мога по-бързо да си намеря жена. Друго си е всеки ден да те дават по телевизията. Ще стана по-вървежен от шефа. Може да си менкаме и гаджетата“, шегува се със себе си Иван Атанасов-Ванката

Източник: bgdnes

„Помощ 112“ на мястото на Слави Трифонов Българската екшън-криминална риалити поредица „Помощ 112“ ще  направи своя дебют в ефира на Би Ти …Oct 17 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!