Валери Симеонов с ново култово изказване по „СКАТ“: Дайте ми това МВР за 24 часа и ще видим дали ще има протести

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Дайте ми това Министерство на вътрешните работи (МВР) за 24 часа и ще видим дали ще има протести.
Това каза лидерът на Национален фронт за спасение на България (НФСБ) Валери Симеонов пред партийната телевизия „Скат“.
Коментарът на доскорошния вицепремиер беше свързан с продължаващите над месец недоволства в страната.
Едното от тях – на майките на децата с увреждания, искаше неговата оставка след думите му, че това са „кресливи жени с уж болни деца“.
Жан Виденов – единственият, който успя да се оттегли почтено от политикатаДжордж Сорос идва в България веднага след 1989 г. и създава фондация “Отворено общество“, която се з…Nov 20 2018vijti.com

Освен него от началото на ноември в редица градове в страната граждани протестират срещу високите цени на горивата, поскъпването на данъците за леки автомобили, ниския стандарт на живот и социалната несправедливост.
Симеонов подчерта, че основният му упрек към ГЕРБ е, че много лесно се разделя с кадрите си. Той даде за пример смяната на министрите Николай Нанков, Ивайло Московски и Николай Петров.
Вчера началникът на политическия кабинет на премиера Бойко Борисов Румяна Бъчварова заяви пред Би Ти Ви, че Валери Симеонов се е забавил с подаването на оставка, което е дало възможност протестите от последния месец да ескалират, пише dnevnik.bg.

Той напусна поста на вицепремиер след близо месец недоволство на майките на деца с увреждания. Те настояваха за неговата оставка заради изказването му, че те са „кресливи жени с уж болни деца“.
„Той даде възможност да ескалират протестите и показа колебливост по тема, която е изключително важна за всички нас, защото има морален аспект в протеста на майките“, заяви Бъчварова.

Тя добави, че познава Марияна Николова, която замени на поста Симеонов. Двете са работили заедно и според нея няма да има сътресения в ресора и работата ще продължи както досега.
„Познавам я като началник на кабинет. Гледам на това предложение като на прагматичен избор“, каза още Румяна Бъчварова.
Според нея последните протести, за разлика от тези на майките на деца с увреждания, нямат лидери и изпълними искания. „Майките имаха няколко души, които бяха излъчили да участват в опитите да се реши този проблем. Сега няма такова лидерство, няма искания, които могат да бъдат удовлетворени. Какво значи протест срещу високата цена на горивата, които обективно са спаднали значително, осезаемо са спаднали и какво се иска от правителството освен неговата оставка“, попита Бъчварова.

Емо Кошлуков изпусна нервите си: Сервитьорът търпи 3 часа лиготиите на дебелата ти жена, а ти му оставяш 2 лева бакшишСервитьорът търпи 3 часа лиготиите на дебелата ти жена, а ти му оставяш 2 лв. бакшиш! Не става… Прог…Nov 22 2018vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!