Българка – трета в света в конкурс по естествена красота (СНИМКИ)

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Българка спечели трето място в конкурса за красота „Мис Нация“ в Дубай. Това е един от малкото конкурси в света, на които няма тур по бански, не се допускат момичета с корекции и се държи на естествената красота. Неин представител със сигурност е Кристиана Рангелова. 23-годишната българка няма много грим, няма филъри, ботокс и силикон, нито екстеншъни и изкуствени мигли. Тя е естествена блондинка с прозрачно сини очи. Организаторите на „Мис Нация“ сами се свързват с нея в социалните мрежи. След щателно проучване тя се съгласява да участва в конкурса, който се провежда в Дубай. И става трета.

Ето ги! Новите красавици с корони от конкурса „Мисис България“ 2019Четири красиви българки бяха отличени с титлата „Мисис България“ 2019 (на заглавната снимка). „Mrs B…Nov 3 2019vijti.com

Гласуване в интернет

изстрелва нашето момиче в челната тройка

заедно с представителките на Индия и Судан.

„Отначало бяхме 19, „Мис Мароко“ беше дисквалифицирана поради факта, че имаше пластични корекции. После „Мис Сърбия“ и „Мис Армения“ бяха дисквалифицирани, защото онлайн вотът беше чрез платени и безплатни гласове, а те бяха мамили, т.е. бяха напомпали гласовете си по фалшив начин, за да може да са напред в класацията, което не беше реално. Установи се и те бяха премахнати“, разказа Кристиана пред bTV.

Тя споделя, че няма нищо против корекциите, но и признава, че не разбира защо 20-годишни момичета трябва да се променят тотално и да започват да приличат една на друга.

Въпреки очевидните предимства на нашето момиче някои от участничките в конкурса трудно се примиряват, че тя е в топ 3. И Кристиана има проблеми.

„Имахме ревюта на известни арабски дизайнери. Ден след като се прибрахме в България, стана ясно, че моята рокля липсва. И тогава ме обвиниха в кражба“, споделя с огорчение красавицата.

Подозренията на Кристиана, а и на самата организаторка, са, че

зад кражбата стоят мис Украйна

и екипът й, а целта им, като в истински филм, била премахването на конкуренцията на красивата българка.

Победителките

Кристиана споделя за подозренията си едва сега и не е искала да хвърля сянка върху конкурса и организаторите му. А и върху своя успех.

Според нея първенството на Индия и Судан в състезанието е разбираемо. И двете държави имат многомилионно население, а България е едва от 7 милиона души. И независимо от техния успех, Кристиана остава приятелка с тях и дори след конкурса победителките си разменят координати и си пишат, за да споделят преживяванията си след успеха. „И това е напълно нормално. Защо трябва да има завист?“, пита се красавицата.

Кристиана е щастлива, че България отдавна не е достигала толкова напред в международен конкурс за красота. Това да е само модел обаче не й е достатъчно. В момента завършва право, иска да се занимава и с журналистика.

Красавицата казва за себе си, че е старателна студентка и се опитва да има отлични оценки. Родителите й са юристи и тя приема за себе си, че е „закърмена с право“. Когато дошло време да кандидатства, тя заложила на тази специалност, защото смята, че трябва да имаш солидно образование за в бъдеще.

„Модата е до време, няма да се снимам винаги, но смятам, че имам данните да застана пред камера и да превърна това свое хоби в кариера“, признава красивата българка.

А за красотата си е категорична, че както всичко друго, тя има две страни и може да ти донесе и позитиви, и негативи

в зависимост как я „използваш“

„Можеш да станеш обект на завист, но аз не се държа надменно. Красотата е субективно понятие – за някои може да съм красива, за други – не“, споделя Кристиана. Според нея красотата е природно качество и като всяко друго такова трябва да се използва разумно.

Досега Кристиана е участвала само в „Мис България“ и няма планове за други конкурси. А скоро й предстои отново да пътува до Дубай за официалното коронясване на победителките в „Мис Нация“.

Мона Лиза от Родопите отсрами резила с джукестата Мис България СНИМКИ„Кое е това красиво момиче, с което се отсрамваме тези дни след резила с джукестата миска? Някой поз…Nov 29 2019vijti.com

Източник: bgvoice.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!