Българка от Германия: При вас може и да е спекула, но тук наистина няма откъде да си купиш олио / СНИМКИ

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

В България може да се спекулира, но тук наистина няма откъде да си купиш олио. Това каза живееща в Германия.

„Живея в провинция Северен Рейн-Вестфалия в Германия, град Минден. Допреди няколко месеца всичко беше нормално, всичко имаше в изобилие, но сега не е така. Пазарувам често в „Penny“. Вчера отидох да направя обичайния пазар и в списъка с продукти бях добавила, че ще купувам и олио“, разказва жената.

Нагла измама с евтино олио, ето каква е схемата ВИДЕОСитуацията с покачващите се цени и опасенията за недостиг на определени хранителни продукти по борси…Mar 28 2022vijti.com

Когато обаче отива в магазина се натъква на необичайна гледка: „Отивайки обаче на мястото, където обикновено стои олиото видях, че олио няма. Щандовете празни. С тоалетната хартия ситуацията беше сходна, но се намираше някой друг пакет. Попитах персонала какво се случва, къде са преместили олиото.

Те обаче ми казаха, че олио няма в магазина. Обясниха ми, че не могат да ми кажат по каква причина и кога отново ще има. Отидох в друг магазин, специално за олио, ситуциацита беше същата. В трети магазин се натъкнах на доста скъпички продукти, олио имаше, но и то беше доста скъпичко. Това е положението тук. Дано скоро се оправят нещата“, коментира още възмутената жена.

Шок! Ето къде се появи олио по 3.14 лв. без промоция СНИМКАМалко над 3 лева струва олиото в съседна Сърбия. Това твърди пловдивският журналист Ивайло Атанасов.…Mar 28 2022vijti.com


Източник: plovdiv24

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!