Българин загина в САЩ, камионът му се преобърнал / СНИМКИ

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

63-годишен българин е загинал, след като камионът му се е преобърнал на магистрала в щата Тексас, съобщават от службата на шерифа на окръг Кълбърсън.

Инцидентът е станал на 16 септември около 15:30 часа местно време на магистралата между Ван Хорн и Пекос. Според властите в катастрофата са участвали две превозни средства.

По информация на полицията в Ел Пасо камионът на сънародника ни се преобърнал, а по пътното платно се разлял товарът му – взривоопасни химически вещества.

Движението е било спряно и в двете посоки за часове.

Шофьорът бил затиснат под каросерията на камиона. След спасителната операция той бил откаран по спешност в болницата на окръг Кълбърсън, но малко по-късно починал от нараняванията си. Към момента няма информация за водача на другото превозно средство, информира Дир.бг. Според местните медии загиналият шофьор е българинът Николай Видинлиев от Пловдив, който от дълги години живеел в Атланта.

В популярната платформа за дарения GoFundMe дъщерите му Магда Видинлиева и Десислава Видинлиева-Ричардсън набират средства, за да транспортират тялото на баща им в Пловдив и той да бъде погребан в Централните гробища в града, каквото е било и неговото желание.

Черна вест! Има загинал човек при пожара в хотел в СофияЕдин човек е загинал, а шестима са ранени при пожар в хотел „Централ“ в центъра на София. Сред постр…Sep 17 2022vijti.com


Източник: glasnews

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!