Бургаският кв. Долно Езерово плаче за премазаните Георги и Данка, пометени нелепо от микробус

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Третият човек, който е вървял с тях по време на инцидента, е останал на практика невредим.

Бургаския кв. Долно Езерово плаче за Георги и Данка Манакови, които рано тази сутрин, отивайки към работа, бяха прегазени и убити от връхлетял ги микробус. Загиналите съпрузи са от кв. Долно Езерово. Мъжът е на 47 години, а жената – на 53 г. Описват ги като добро и неконфликтно семейство – хора, които винаги са откликвали при нужда и са помагали.

Третият човек, който се е движил с тях по време на тежкия инцидент, е останал на практика невредим. Той е откаран в болница, за да му бъдат извършени изследвания и да се следи контролно състоянието му.

Междувременно стана ясно, че полицията е арестувала водача на микробуса. Той е на 22 години, малкото му име е Живко. Отведен е във Второ РУ-Бургас, където ще бъде разпитан допълнително. Направени са му проби за алкохол и наркотици – и двете са отрицателни.

Припомняме, че около 7:45 днес в края на ул. „Крайезерна” се случи изключително тежка катастрофа. Пешеходци, отиващи на работа, са били притиснати странично в паркирал край пътното платно ТИР от микробус, движещ се с несъобразена скорост. Двама загинаха на място.

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!