Брутално зверство: Роми пребиха шофьор на автобус пред ужасени туристи

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Шокиращо видео се разпространява мълниеносно в социалните мрежи. На него се вижда как група роми бият шофьор на автобус пред ужасените погледи на пътуващите в него.

Случката е от събота на път в Ловешко, а автобусът е бил с туристи, става ясно от публикация на Станислав Пеев във Facebook, предава Глас нюз бг.

„В събота е тия б*****и са нападнали автобус с туристи в Ловешко, пребили са шофьора (в болница е), а колежката е в шок“, написа мъжът, чийто коментар ще спестим по обясними причини.

От коментарите под поста става ясно, че автобусът е закачил лек автомобил, пътуващите в него слизат да видят какво е станало, а останалото се вижда и чува във ВИДЕОТО.

След като тумбата роми главоломно започва да се увеличава и скачат да бият шофьора, хората от автобуса се обаждат на 112 и викат полиция, като обясняват, че събралата се тълпа на Карлуково ще пребие човека и те нищо не могат да направят. Чуват се уплашените им викове.

„Преди се мятаха пред коли в София, за да дерат пари от шофьорите. Тия са майстори на спорта и спора“, коментират хора под видеото.

А авторът му Станислав Пеев твърди, че има информация, че ромите са вадили ножове и бухалки, и чака да му изпратят видеото, което ще качи отново.

Очевидно полицията се е задействала, защото единият от биячите – 36-годишен от с. Карлуково, е задържан в РУ Луковит, след като е нанесъл средна телесна повреда на 51-годишен мъж, а друг 20-годишен участник в спречкването е установен и продължава работа по установяване на точното му местонахождение.

Според полицията повод за конфликта е лек пътен инцидент без пострадали от 22 юни на пътя Карлуково-Луковит.Шофьорът на автобуса е прегледан в болница и е освободен за домашно лечение.

По случая в РУ Луковит е образувано досъдебно производство по чл.129 ал.1 от НК и работата продължава.

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!