Бременната с четвърто Светлана Гущерова крие коремчето (СНИМКИ):

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Противно на всички очаквания, че след тежките бременности и ражанията на всяка година Светлана Гущерова ще си даде почивка и ще се радва на семейната си хармония, милионерската съпруга даде да се разбере, че отново очаква детенце . Само една година, след като даде живот на сина си Кристиан, Светлана вече е бременна с четвърто.

Скоро милионерското семейство затвори детски клуб в столичен Мол, където с най-близките си хора отпразнува 4-тия рожден ден на първородната си дъщеричка Анелия–Добромира.

От кадрите, които пусна екс плеймейтката в Инстаграм  от тържеството се вижда, че тя  крие корема си , надявайки се феновете й да не заподозрат, че носи в коремчето си поредното бебе. Но преди известно време тя призна, че се надява да роди  още едно и винаги е мечтала за големо и сплотено семейство.

Гущерова бременна

Светлана бременна

Почитатели на моделката се шегуват, че с Хриси се плодят като зайците и тя ражда всяка година по едно дете.

Само, че  при трите  предишни бременности Гущерова имаше проблеми и тя е крайно притеснена и четвъртото й бебе да не се озове в кувьоз след раждането. Бъдещата майка призна пред столично издание, че и трите й предишни деца са се били в кувьоз веднага след раждането, заради проблеми с дробчетата.

По време на предишните си 3 бременности посещавала личния си гинеколог всяка седмица  той я гледал на видеозон. В последствие се наложило дори да си купи такъв апарат и сама да се следи всяка вечер вкъщи.

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!