Бременната Диона е приета по спешност в болница! (Снимка):

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Младата певица Диона наскоро сподели с последователите си радостната новина, че се е сгодила. И не само това – упорито се шушука, че Диона е бременна , но все още крие от медиите, че е в напреднала бременност и през лятото ще стане майка за първи път.

Причината да държи всичко в тайна най-вероятно е суеверие, но последната информация, която се появи в профила ѝ в Инстаграм, навежда на мисълта, че може би бременността не протича леко.

Изпълнителката на „Филмарка“ кара много тежка бременност и последните си участия изкарала кошмарно, твърдят запознати. Чувствала се много зле и накрая нещата излезли зивън контрол и тя постъпила в болница .

През уикенда Диона отмени две участия – в Габрово и в София. А по-късно съобщи, че няма да е на разположение през цялата седмица. „За съжаление здравословното ми състояние не позволява да осъществя клубните си участия и тази седмица“, оповести Диона.

Диона болница

„Ще помоля никой да не ме пита „какво ми е“. Когато съм в състояние ще преценя дали дали да говоря за това, през което преминавам. Само ще кажа, че не го пожелавам на никого“, ожали се Диона и това хвърли феновете й в паника. Нейни почитатели се питат дали всичко е наред с бебето и дали причината за престоя в болница не е някакъв друг здравословен проблем?

Каквото и да е, ние от „За Жената“ ѝ желаем бързо оздравяване и скоро отново да радва почитателите си!

Диона: Гаджето ми като разбра, че съм ромка, се влюби в мен още повечеДиона потвърди, че е от ромски произход, което се коментира още от есента на 2018 г., когато бе в Къ…Oct 5 2020vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!