Брат Аргиров с незаконен син във Венецуела

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Пикантериите около секссимволите от близкото минало братя Аргирови не спират и до днес, макар отдавна обожаваното от нежния пол певческо дуо да не е в апогея на славата си. Наскоро единият от двамата братя – Светослав, най-после повдигна завесата около слуховете, че има и извънбрачен син в Латинска Америка.
Брат Аргиров не можел нито да потвърди, нито да отрече мълвата, но е категоричен, че не иска да се рови в тази история и не планира да пътува до другия край на света, за да издирва детето си.

Единият от братята Аргирови ще получава пенсия, за която останалите творци могат само да мечтаятНечувана пенсия от 6000 евро, или 12 000 лева, ще получава единият от братята Аргирови – Светослав. …Dec 6 2018vijti.com

Всъщност шокиращата новина Светослав научил преди около 10 години, но историята започнала още през 1986 г., когато братя Аргирови изнасят концерт във втората по бедност страна в Латинска Америка – Никарагуа, и правят същински фурор. Събитието е отразено от журналисти от всички медии, а неженените по онова време плейбои не се дърпат от любовта на фенките си. „Истината е, че действително имах връзка там с една говорителка от националната им телевизия. Красавица голяма беше и аз бях първата ѝ сериозна връзка. Всичко стана като в латиносериалите – мимолетно и много бурно“ – признава Светослав Аргиров. Веднага щом напуснали с брат му Латинска Америка, българската попзвезда забравил за любовните си отношения с момичето. Докато един ден тя не му изпратила писмо от Венецуела, където се преместила да живее, признавайки му, че има син от него.

Светослав изпаднал в шок, но не върнал отговор и се опитал да забрави за историята. Съдбата обаче пак му напомнила за извънбрачното му дете, когато на фестивал в Дрезден с брат му срещнали известен салса певец от Никарагуа, който също им подхвърлил, че въпросната журналистка, с която Светльо имал афера, родила момче уж от него. С днешна дата детето вече би трябвало да е голям мъж на 36 години. „Никога по никакъв повод не ми беше споменавала факта, че имаме дете. Но тогава бяхме волни птички и не се поинтересувах повече от темата за бащинството ми. Тя обаче беше много свястно момиче и вероятно не лъже за това“ – споделя Светослав Аргиров, който е вече женен мъж и не иска да разваля отношенията в семейството си, опитвайки се да издирва незаконното си дете.

Дълги години той живя в Норвегия, където отново се занимаваше с музика. Там срещна красивата си съпруга Кристине, която е банкерка. Двамата имат син Кристофър, наследил музикалната дарба на татко си. Момчето свири в рок група и продължава да живее в скандинавската държава. Светослав преди няколко години окончателно се завърна у нас заедно с жена си и в момента освен с музика се занимава и с бизнес с недвижими имоти.

Ето кои политици и звезди прибират рекордни пенсииНа фона на хилядите бедстващи пенсионери в България, които получават скромни, а някои мизерни пари з…Mar 15 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!