Братя Аргирови: Няма да пеем за Пyтин, бяхме подведени!

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

„Уважаеми почитатели, държим да ви информираме, че няма да участваме в днешния шумно рекламиран събор. Бяхме подведени, че събитието няма политически характер и е само културно мероприятие с цел забава и развлечение от типа на есенен събор.

Нашия дует винаги е пропагандирал само музиката си. Така ще бъде и занапред! С уважение, Братя Аргирови“. Това съобщи в профила си във „Фейсбук“ Благовест Аргиров.

Преди два дни организаторите на т.нар. международен фестивал на русофилите в местността Паниците край Калофер обявиха, че на събитието ще пеят братя Аргирови и Росица Кирилова.

Кой плаща по 10 бона на Роси Кир. и Братя Аргирови да пеят за Пyтин?

Поддръжници на Кремъл от десет държави ще се съберат утре, на 16 септември, на своя първа международна изява. Мероприятието е отделно от традиционната сбирка на училите и работилите в CCCP, които се събират край яз. „Копринка“. Хитът в афиша е участието на соц звездите Росица Кирилова и Благовест и Светослав Аргирови.

Събитието край Калофер е организирано от Национално Движение „Pyсофили“ и учреденото през март т.г. в Mocква Международно движение на pycофилите (МДР) – и на двете е председател Николай Малинов, обвинен от българската прокуратура за шпионаж в полза на Pyсия и награден с медал от самия Владимир Пyтин за заслуги към Москва. Съборът ще протече под наслов „С Pycия в сърцето“.

Tоварищ Малинов!

Специален гост на събора ще бъде Сергей Бабурин, президент на Международната славянска академия за наука, образование, изкуство и култура.

Бабурин е бил председател на парламентарното обединение в Държавната дума „Анти НАТО“.

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!