Братовчедът на Лорина Камбурова: Проблемите ѝ с белия дроб бяха още преди Koвид

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Актьорът Алек Алексиев, който е братовчед на Лорина Камбурова:
Проблеми с белия дроб са мъчили починалата в Русия актриса Лорина Камбурова.

Актрисата Рая Пеева през сълзи за Лорина Камбурова: Мисля, че майка й и баща й я извикаха да се прибереАктрисата Рая Пеева разказа през сълзи в две предавания по БТВ днес за спомените си с Лорина Камбуро…May 29 2021vijti.com

„Това, което пише навсякъде, е и това, което аз знам. Лори трябваше да си направи трансплантация на бял дроб. Не можа да се върне в последните два месеца в България заради усложнения на състоянието й. Имаше и COVID, със сигурност е имало и някакви тромби“, разкрива Алек пред „България Днес“.

Лорина има здравословни проблеми. По думите на братовчед ѝ Алек те не са вследствие на коронавирус, с който актрисата се сблъсква още миналата година, а наскоро я покосява втори път. Камбурова е имала необходимост от трансплантиране на бял дроб. 30-годишната актриса така и не дочаква жизненоважната операция.

„Проблемите ѝ с белия дроб не са от COVID“, потвърждава пред вестника актьорът от „Откраднат живот“.

Ужасната вест за смъртта на Лорина идва от нейни колеги от Русия. Актрисата, която в последните две години работи и живее предимно в руската столица, умира в московска болница.

„Запознахме се с българската актриса Лорина Камбурова през ледените декемврийски дни. Тя дойде като част от групата на филма „Любов и чудовища“, където изигра главната роля. В Москва с екипа се бяхме разбрали да избухнем на премиерата на „Любов и чудовища“, но Лорина не можа да дойде – двустранно възпаление на белите дробове, беше в болница. Когато групата излезе на сцената, се свързахме с нея с видеовръзка. Видях Лорина да плаче в болничното легло, качих се с камерата на сцената и тя видя и чу всичко, което се случва. Всички ѝ махаха и я подкрепиха с думи, залата ръкопляскаше. После написа, че за нея е било истински празник и е усетила, че стои на сцената“, това пише фотографът и приятел на починалата актриса Генадий Авраменко.

По думите на рускиня, близка до Лорина, тя трябвало да бъде изписана от болницата ден преди кончината й.

„Повторен тежък COVID. В болница беше последните два месеца. Изглеждаше, че вече ще изплува. И изведнъж – интензивно отделение, това е всичко. За първи път прекара COVID в тежка форма преди около година. Може би са успели да свършат антителата… Утре момичето трябваше да бъде изписано. И изведнъж… такъв кошмар!“, пише Галина Свицова под публикацията на приятелка на Лорина за кончината й.

Колегите на Камбурова в България също трудно могат да повярват на трагичната ѝ смърт.

„Сърцето ми е разбито и душата ми скърби да науча, че това прекрасно същество вече не е сред нас. Имахме страхотно партньорство пред камерата и добро приятелство зад нея. Отнеха ни я без предупреждение, а тепърва ѝ предстояха големите роли, за които беше изрядно подготвена. Лъчезарно момиче с борбен характер, силна воля, божествена красота, абе както се казва, нашата Wonder Women (Жената Чудо). Липсата ти ще е осезаема от всички, както от колеги, така и от фенове, а тя имаше от всичко по много!“, с тези думи Иво Аръков, който си партнира с Камбурова в сериала „Скъпи наследници“, изказва съболезнованията си към близките на починалата актриса.

Звездата на Лорина Камбурова изгрява още в сериала „Връзки“. До кастинга стига, след като журито на формата „Мюзик айдъл“ не одобрява певческите ѝ качества. След това Лорина решава да става модел и така успява да намери път към кастингите. Следващата ѝ мащабна роля е тази на Ана от сериала „Скъпи наследници“, роля, с която става любимка на публиката.

Редакцията изказва съболезнования на близките й.

Успехът ѝ в Русия идва с „Любов и чудовища“

Главната роля в комедийния руски филм „Любов и чудовища“ е поверена на Лорина Камбурова. Лентата тръгва със закъснение заради пандемията, но от 22 април се разпространява на над 2000 екрана в Русия.

Плеяда от звезди на руското кино – Роман Курцин, Кирил Кяро, Ян Цапник, Анна Ардова, пристигат в България за снимките. Лентата е заснета в Св. Влас и околностите. „Любов и чудовища“ е режисьорски дебют за Екатерина Краснер. Именно тя първа съобщава трагичната новина за кончината на Лорина. 13-годишна губи майка си

Родом от Варна, Лорина се сблъсква със суровия живот още като малко дете. Тя губи майка си, когато е едва 13-годишна. Покосената от рак на белия дроб жена се грижи сама за Лори, след като бащата я напуска, когато е на 10 години. Двете заминават за Швеция, където майката учи третото си висше.

Там Лорина научава английски перфектно. Загубата на майка й, а по-късно и на баща ѝ я прави сирак. Тя е отгледана от баба си, която тогава е на 72 г. В нейно семейство се превръща класът ѝ от НАТФИЗ, където учи заедно с Рая Пеева и десетки други известни актьори.

Източник: Petel

Любимият мъж на Лорина се сбогува с нея: Почивай в мир, слънчице!„Почивай в мир, слънчице!“ С тези думи в социалните мрежи любимият на отишлата си без време Лорина К…May 29 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!