Брад Пит иска телефона на българка!

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Мариета Мелроуз пробива в Холивуд, наричат я следващата Нина Добрев. Втора българка след успеха на Нина Добрев е на път да покори необятния американски филмов пазар. Младата актриса Мариета Мелроуз участва в третия сезон на сериала на „Нетфликс“ – „Нетипичен“. Продукцията разказва историята на 18-годишния Сам, който страда от аутизъм и знае абсолютно всичко за пингвините, защото те са голямата му страст. Заобикалящият го свят обаче не е толкова мил и разбиращ. В третия сезон Сам отива в колеж, което е огромно предизвикателство за момче като него. Сред новите му приятели ще бъде Евелин, в чиято роля ще видим българката Мариета Мелроуз. Епизодите с нейно участие вече се завъртяха от 1 ноември на платформата.

Кобрата на разпит в прокуратурата заради загиналия боксьор: Не е възможно мениджърът на Борис Станчов да не знае за чуждата самоличностНе е възможно мениджърът на Борис Станчов да не знае за чуждата самоличност. Това заяви Пулев пред Б…Sep 30 2019vijti.com

По време на работен процес Мариета е съсредоточена

Междувременно на един от фестивалите в Лос Анжелис, където Брад Пит присъствал като зрител, двамата с Мариета се засекли. Случката станала, след като нашенката се обърнала рязко и за секунда да разлее напитката на холивудския красавец. След последвалите извинения тръгнал разговор. Накрая Брад, който в момента се занимава и с частни обучения на актьори, разпитал Мариета в какво точно играе.

Брад Пит

Тя му разказала и вмъкнала, че той е любимият й актьор. Веднага след това Пит взел телефона на мениджъра й и споменал, че ще се радва заедно да участват в бъдещ проект.

Синеоката красавица впечатли Пит

Мариета е имала възможността да се докосне и до други холивудски величия. През 2012 г. дипломанти на Международна гимназия „Златарски“ отидоха на оскарите. Мелроуз и приятелката й Андреа Влъчкова бяха сред ключовите лица в отразяването на бляскавото събитие. Актрисата бе българският представител сред журналистите на червения килим в Холивуд, като успя да вземе интервюта от звезди като режисьора Себастиан Лелио, Виола Дейвис и много други.

Новата на Кубрат Пулев проговори за връзката им и разказа любопитни нещаHoвaтa нa Kyбpaт Πyлeв пoтвъpди, чe e зaeднo c бoĸcьopa Kyбpaт Πyлeв и гимнacтичĸaтa Cтeлиaнa Янĸoвa…Jul 25 2019vijti.com

Източник: Днес.БГ

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!