Борис Солтарийски с първи думи за бившата си жена – отправи горчиво послание към нея

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Една от изненадващите раздели на миналата година бе тази между музиканта Борис Солтарийски и вече бившата му съпруга Аделина . Двамата минаваха за едно от най-стабилните семейства в шоубизнеса, докато не стана ясно, че не само са разделени, но и Аделина вече си има нов мъж.

Малко по-късно последва сватба зад Океана и новината, че красавицата очаква дете от новия си съпруг. Знаем, че моделката вече е с втори брак и живее със съпруга си в Америка, докато Солтарийски остана у нас, съвсем сам и дори без дъщеричката си, която е с майка си в Щатите.

Вчера, в „На кафе“, Боцко за сефте се изказа за екс половинката си като заяви, че жената трябва да дава криле на мъжа си, а не да му съсипва живота. Очевидно бе към кого е адресирано това, въпреки че разговорът беше по повод новия дует между Солтарийски и Симона Загорова.

Парчето се казва „Няма такава жена“, но Солтарийски отправи ясно послание към бившата си. „Ще ми се жената да е нежна, да е откровена и честна с мъжа до себе си и да не си играе игрички. Много дами не осъзнават или не искат да осъзнаят какво могат да причинят на половинката си и как тези неща не отминават лесно“, коментира певецът.

Редакция: екип „За Жената“

Заглавна снимка: Марица

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!