Борисов с голяма новина за Хекимян! ВИДЕО

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Какво беше по-естествено от това да се подкрепяме в страната? И всички кметове щяха да са на ПП, ДБ и ГЕРБ почти. И това щеше да генерира допълнителна стабилност. Те са избрали друг път. Те мислят, че с изнудване и натиск ще продължат. Това коментира пред журналисти в Пловдив лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов след първия тур на местните избори.

По отношение на издигането на Антон Хекимян за кмет на София той посочи: „Идеята беше в София след 18 години да стартираме с независим кандидат, външен за партията, да може да се представи така, че грешките да може да ги поправи, и с нови идеи – абсолютно честен и подготвен човек. Той си има функции оттук нататък в партията. Аз мисля, че софиянци малко сгрешиха с него, но глас народен, глас Божи“, обясни той.

„Важното е, че догмите, които те ги налагаха, вече не съществуват. Вече не е грешно да си от Държавна сигурност, вече не е грешно да си тормозил хората. Вече това е приемливо за обществото в София. И резултатите на Вили Лилков – един истински десен човек, 5%, показват, че това вече е минало. Преходът вече е завършен“, обяви лидерът на ГЕРБ.

Кандидатът на ГЕРБ за кмет на Пловдив Костадин Димитров обяви, че са проведени разговори със Славчо Атанасов и той е обещал подкрепа за ГЕРБ.

„Сега сме се впуснали да доказваме колко сме лоши взаимно. А от следващата седмица някакси трябва да убедим хората, че сме добри взаимно. Дори и за мен е трудно да си го представя как ще стане“, каза Борисов във връзка с отношенията в „сглобката“.

Хекимян с първи думи след изборните резултатиКандидатът на ГЕРБ-СДС Антон Хекимян с първи думи след изборните резултати за София. По данни на ЦИК…Oct 30 2023vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!