Борисов се скара на журналистите и се подигра на Радев: Гларуса позьор

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

„Докато не намерят ролките, с хартия“, каза лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, попитан за кои избори ще гласува и как с бюлетина или машина.

„Очаквах, че ще ме питате за какво ще гласувам. Питайте ме и мен като другите. Гласувах да не ви взимат по едно левче от горивата, да не плащате по 30% на посредниците, контрабандата да не се вихри. От сутринта слушах само заклинания. Само Доган каза, че няма да е стабилно.

Да се съсредоточим върху европейските избори. Те са много важни. Следващия месец стабилните държави ще участват в избора за ЕК, външен министър, европейски съвет, много е грозно да ходи служебен премиер. Затова гласувах. Гласувах да се спре тоя кеш последните 4 години. Да започнем да изпълняваме обещанията си. За Струма, Хемус, Търново-Русе. Разбира се нещо стабилно, за да може България да се върне на мястото, където е била и да се чува нейния глас“, каза на излизане Борисов, цитира Блиц.

Борисов коментира и „голата снимка“ на президента Радев.

„Вчера страшно се забавлявах. Нали всички сме каратисти, футболисти. Този гларус, позьор с тази снимка. Майка ми викаше: Каквото човек сам си направи, никой друг не може. От месеци казваме, че само с ДПС ням да правим правителство. Това не попречи на ПП да си изградят кампанията върху това. Формулата е кешовите потоци. БСП, Възраждане, ПП.

 

 

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!