Борисов за бития студент: Неговият дядо комунист не ни е дал да учим в Брюксел

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Бойко Борисов коментира протестите в страната, на които присъстват много млади хора, някои от които пристигнали от чужбина, пише actualno.com.

Българи протестират в Лондон, Париж, Мадрид и Копенхаген: Оставки на Борисов и Гешев и „Дистанционно гласуване“Антиправителствени протести на българи има и в Европа. Сънародници в Лондон, Париж, Мадрид и Копенха…Jul 18 2020vijti.com

За наша радост, демокрацията е дала възможност на част от протестиращите да учат в чужбина. Скоро гледах едно от децата, за огромно съжаление. Става въпрос за студента в Хага Евгений Марчев, който беше бит от полицията по време на протестите.“, каза Борисов.

„Горчиво съжалявам. Никога това не е било толерирано от нас. Неговият дядо комунист не е дал възможност някога ние да учим в Брюксел, Хага и където и да било.

На тяхната възраст ни караха, когато имаше авария в Чернобил и се стелеше радиоактивен прах, да маршируваме на манифестации с червени връзки.

Тази демокрация им даде възможност да отидат да учат, да работят, да пътуват, да видят света”, допълни премиерът.

Ренета Инджова: Призовавам Борисов по най-бързия начин да подаде оставкаНе мога да бъда в обувките на премиера, затова го призовавам по най-бързия начин да подаде оставка, …Jul 19 2020vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!